Remco Evenepoel, hier in de Vuelta.
Volledig scherm
Remco Evenepoel, hier in de Vuelta. © Getty Images

Het ene Strava-record na het andere: Remco Evenepoel maakt op hoogtestage indruk met inspanningen over twintig minuten en één uur

Tadej Pogacar maakte indruk in Parijs-Nice, Primoz Roglic in Tirreno-Adriatico. En Remco Evenepoel? Die zit ondertussen niet stil op de Teide in Tenerife. Op hoogtestage zette hij in aanloop naar de Ronde van Catalonië even de puntjes op de ‘i’ met enkele nieuwe Strava-records.

30 reacties

  • Elsie Pede

    1 jaar geleden
    Hoe jammer toch … weer al die negativiteit tegenover een landgenoot met talent ! Of gaan we nog ontkennen ook dat Remco een talentvolle renner is ?? Denk dat hij al veel bewezen heeft ! Altijd kritiek op wat dan ook dat die jongen doet … ipv trots te zijn als Vlaming . Eigen talenten afbreken daar zijn Belgen goed in ! En of hij Pogacar ooit uit de wielen zal rijden of de tour winnen maakt niet uit . Het blijft een toprenner
  • Joeri Hermans

    1 jaar geleden
    Je moet het toch maar doen..
  • Johan Put

    1 jaar geleden
    Tjonge wat een negativisme toch hier. Nu hebben we eindelijk eens een renner met de allure van een eventuele grote Ronderenner en hij wordt hier helemaal afgebroken. En als hij toch een grote Ronde zou winnen zullen waarschijnlijk dezelfde mensen hem weer ophemelen.
  • Geert Degezelle

    1 jaar geleden
    Tot spijt van wie het benijdt: Remco wint dit jaar de Giro en volgend jaar de Tour.
  • Marc Fonteyn

    1 jaar geleden
    Goede resultaten voor Remco. Maar steeds tegen kleine garnalen. Giro, weer tegen mindere renners. Laat hem starten in de tour. En het zal allemaal heel wat minder zijn.