Jonge KVO-spits belandt met wagen in gracht

© BELGA

Landry Dimata, de negentienjarige spits van KV Oostende, raakte woensdagmiddag betrokken bij een ongeval in de Kortestraat in Snaaskerke. Hij verloor de controle over zijn stuur en belandde in de gracht. Hij raakte niet gewond.

tlg

Het ongeval gebeurde donderdagmiddag op het kruispunt van de Kortestraat met de Schorre-Molenstraat in Snaaskerke. De KVO-speler woont daar in de buurt en ook het oefenveld van Oostende ligt er niet veraf. Hij heeft nog maar net zijn rijbewijs.

Om een nog onbekende reden verloor hij de controle over het stuur van zijn BMW en reed hij in de gracht naast de smalle weg. Daarbij raakte hij ook een elektriciteitspaal. De jonge spits raakte niet gewond. Zijn wagen moest wel getakeld worden.

Dat het bij blikschade bleef, is voor KV Oostende zelf ook een geluk. Dimata kon gisteravond namelijk gewoon aan de aftrap verschijnen voor de wedstrijd in Play Off 1 tegen Zulte Waregem. De beloftevolle spits kwam over van Standard en werd in geen tijd het nieuwe goudhaantje van de Kustboys. Hij trekt na dit seizoen waarschijnlijk naar het Duitse Wolfsburg.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen