Grote peiling
Volledig scherm
PREMIUM
Grote peiling © Photo News

ONZE OPINIE. “De focus op de fantoompeiling toont hoezeer politieke partijen met zichzelf bezig zijn”

“Het is maar een peiling? Dat zinnetje is passé in de Wetstraat nu blijkt dat politici een grote focus hadden op een spookpeiling. Dat er een peiling zou kunnen zijn, zorgt intussen voor evenveel zenuwachtigheid als de resultaten van een peiling zelf”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “En het toont vooral hoezeer politieke partijen bezig zijn met zichzelf.”

22 reacties

  • Magda De Munck

    1 jaar geleden
    Moest ik nog gaan kiezen, iets waarvoor ik mijn bed niet meer uitkom, zou het wel voor NVA zijn.
  • Werner Mertens

    1 jaar geleden
    Dat al die graaiers maar opstappen zonder uittredingsvergoeding
  • Frank Waeghe

    1 jaar geleden
    Politici zijn bezig met hun politieke carriere, altijd en overal, veel meer dan met wat ze bezig zouden moeten zijn. Als managers in bedrijven dat zouden doen zat heel de economie op zijn gat. Bij de politieke partijen is het niet anders. Heel de politiek is toe aan een reset. Dat blijkt nog maar eens duidelijk als je Bracke en De Croo aan het woord hoort.
  • Emiel Van Roost

    1 jaar geleden
    Elke politieke partij heeft natuurlijk haar eigen kijk op beleid en daar zijn ze mee bezig.
  • Dirk BERX

    1 jaar geleden
    Nochtans Mr Geldof, sloot de Zweedse regering tussen 2014 en 2019 ook af met een begrotingstekort van 11 miljard, en daarin zaten niet eens de aankoop van de gevechtsvliegtuigen. En net deze Zweedse partijen maken vandaag het mooie weer in de Vlaamse regering, waar de burger GEEN energie premie kreeg tijdens de energie crisis, maar wel een capaciteitstarief moet ophoesten, en een Oosterweel verbinding, die weeral niet in de begroting is opgenomen.