Werner Viaene, directeur vastgoedplatform Spotto
Volledig scherm
PREMIUM
Werner Viaene, directeur vastgoedplatform Spotto © Spotto / RV

Makelaars in het verweer tegen Immoweb en Biddit: “Spotto is meer dan traditionele zoekertjessite”

Wie een huis zoekt om te kopen of te huren, kan dat vanaf vandaag ook op Spotto vinden. Het gloednieuwe immoplatform is een initiatief van de vastgoedmakelaars zelf en moet hun antwoord zijn op onder meer het machtige Immoweb en online biedsite Biddit. Spotto onderscheidt zich met een intelligente zoekfunctie: “Je kan ook huizen zoeken binnen bepaalde straal van je werk.”

8 reacties

  • Karine Roeland

    1 jaar geleden
    Dankzij de ontelbare makelaars word vastgoed bijna onbetaalbaar, zeker voor alleenstaanden. De makelaars zijn de grote winnaars, de kopers de verliezers.
  • Kate Spaas

    1 jaar geleden
    Dit initiatief brengt niets vernieuwend, integendeel weer een extra zoekertjessite. Men ziet het bos door de bomen niet meer.
  • Leo Duym

    1 jaar geleden
    De vastgoedmakelaar is de enige verkoper ter wereld die geen garantie hoeft te geven op wat hij verkoopt. Bovendien: de verkoper maakt hij wijs te gaan voor de hoogst mogelijke verkoopprijs, en de koper mag rekenen op een zo laag mogelijke aankoopprijs. Dat is als een advocaat die in een proces zou pleiten voor de eiser én de verweerder, te gek dus om los te lopen.
  • Kristine Delacourt

    1 jaar geleden
    Beter een markt met veel kleintjes dan één monopolie.
  • jurgen van spaendonk

    1 jaar geleden
    Net zoals immoscoop een initiatief is van de makelaar. Ondertusse raakt het immo landschap verdeeld, moet de particuliere koper tig aantal sites afsnorren om een compleet overzicht te bekomen. Binnenkort bied iedere makelaar een dienst aan waarbij zij ipv de koper op zoek gaan naar een geschikte woonst.. tegen betaling uiteraard. ALLES wat de makelaar doet, kan je zelf doen met de hulp van Immoweb en andere initiatieven. Kostprijs foto's:€150, bord:€25, Immoweb:€40/4mnd, documentjes:Max €1200