Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van der Poel zet Pogacar, Ganna en Van Aert op hun nummer op de Poggio en wint Milaan-Sanremo

Mathieu van der Poel heeft Milaan-Sanremo gewonnen. De Nederlander counterde een uitval van Tadej Pogacar net voor de top van de Poggio. De tweevoudige Tourwinnaar kon niet volgen, ook Wout van Aert en Filippo Ganna kregen het gat niet meer gedicht. Het is de eerste Nederlandse zege in ‘La Primavera’ sinds 1985.

130 reacties

  • Eddy vandeweyer

    1 jaar geleden
    Wat een stage in het Spaanse binnenland voor het WK in Hoogerheide allemaal heeft veranderd, plotseling vliegt hij terug, zo vader zo zoon zeker.
  • patrick de bock

    1 jaar geleden
    Slechts 3 seconden op de top van de Poggio, en daarna toch verder wegrijden van 3 ‘kleppers’ ! Een fenomenale prestatie, zeg ik! Ja dus, hij is beter dan van aert en co…
  • Lea Verhoeven

    1 jaar geleden
    VDP en TP zijn twee handen op een buik vergeten , dat VDP tegen TP zei zet u in het wiel van jumbo en ge wint de tour wat er ook gebeurde toen VDP doet ook steeds hetzelfde rijdt zelf nooit een gat dicht in een koers waar VA in zit steeds in het wiel van Jumbo Visma
  • Andy Van Daare

    1 jaar geleden
    Deze tenoren waren aan elkaar gewaagd stefaan lalonge, MVDP heeft het gaatje gevonden op hét ideale moment. Slim gezien, sterk voor hen gebleven en de verdiende winnaar, daar is geen twijfel over mogelijk. Als zulke toppers meerijden ( tel Remco er op een goede dag bij ), dan weet je nooit de uitslag ook al beweren veken hier anders, het moment van de dag zal steeds de utislag tussen deze toppers en anderen bepalen.
  • Els Martin

    1 jaar geleden
    Waaauuw meer kan je niet zeggen