BBB-leider Caroline van der Plas reageert op de uitslag van de Nederlandse verkiezingen.
Volledig scherm
PREMIUM
BBB-leider Caroline van der Plas reageert op de uitslag van de Nederlandse verkiezingen. © ANP

PORTRET. Aan deze vrouw vergaapt Nederland zich nu: de BBB van Caroline van der Plas veroorzaakt een aardverschuiving bij de verkiezingen

Caroline van der Plas (55), voorzitster van de boerenpartij BBB, is vanavond de grote winnaar van de Nederlandse verkiezingen geworden. In Noord-Holland laat ze zelfs Mark Rutte achter zich, van een politieke aardverschuiving gesproken. Wie is de beschermkoningin van de Nederlandse boeren die een bloedhekel heeft aan dierenactivisten? “Ze kan je buurvrouw zijn. Dat is haar grote succes.”

68 reacties

  • wim CLAES

    1 jaar geleden
    Met zo'n uiteenlopende,tegensprekende standpunten gaan die vooral gaan kibbelen in eigen rangen, als ze al ineen regering geraken, want zelfs hier zijn regenboog coalities tussen tegenstanders mogelijk, die om de macht te houden zichzelf en hun kiezers verloochenen.
  • Emiel Van Roost

    1 jaar geleden
    Meneer De Vos; goed bestuur in de eindspurt, u bent een dromer, zelfs indien vivaldi toch nog zou kunnen "goed " besturen vanaf nu, dan kunnen ze de schade die ze al veroorzaakt hebben niet doen verdwijnen.
  • bruno De Pooter

    1 jaar geleden
    Ben heel blij voor BBB maar andere partijen gaan dan fusioneren om een meerderheid te bekomen,net als hier . Waar is de democratie in dit alles , nog maar niet te spreken over het cordon dat hier al jaren heerst tegen VB.
  • Marc Demuynck

    1 jaar geleden
    Postief is zeker dat een kwakzalver, extremist en doemdenker Baudet de rekening betaald.
  • peter destoop

    1 jaar geleden
    Steve Delanghe, die hebben we en dat is de PVDA.