Thibaut Courtois en Eden Hazard na de CL-zege van Real vorig seizoen.
Volledig scherm
Thibaut Courtois en Eden Hazard na de CL-zege van Real vorig seizoen. © REUTERS

“Hij liet zijn hoofd wat hangen”: Thibaut Courtois spreekt zich uit over Eden Hazard en mentaal tikje dat die kreeg na het WK

Eden Hazard wil, ondanks dat hij compleet uit beeld is, bij Real Madrid blijven. Een situatie zonder winnaars waarover ook Thibaut Courtois na de nieuwe zege tegen Liverpool vragen kreeg. Volgens de doelman incasseerde Hazard vooral na het WK een mentaal tikje.

159 reacties

  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Wie zou er niet op de bank willen zitten als hij ervoor nog dik voor betaald wordt ...🙄...? Was ooit een topvoetballer helaas zijn einde carrière is veel minder mooier ...! Tuurlijk is hij gelukkig en geniet hij van het leven in Spanje...😏...!
  • Lode goyens

    1 jaar geleden
    Alsof het Hazard iets interesseert dst hij niet meer presteert. Lekker bij Madrid blijven en goed verdienen om niks re doen. Zielig hoe die daar gepamperd wordt
  • Monique Asaert

    1 jaar geleden
    Hij speelt nog steeds beter dan al die tweede rangs voetballers die in België op het veld staan.
  • LIONEL DE WANNEMAEKER

    1 jaar geleden
    Wat een domme opmerking van Degryse en Mulder. Hazard denkt enkel aan zijn salaris. Ik vond het de domste transfer van Real ooit. Iemand met veel talent in een bepaald aspect van voetballer zijn, maar totaal geen in een ander. Voor iemand waar alles gemakkelijk bij gaat, ziet men pas zijn volledige talent als het nodig is. Techniek , jazeker. Wilskracht en ambitie : NUL. Hazard oogst wat hij zaaide, aankomen bij Real met kilo’s overgewicht. Ikzelf vond bij zijn transfer het weggegooid geld.
  • Joke Kay

    1 jaar geleden
    Voor elk uurtje dat hij op de bank zit verdiend hij ongeveer 2740 Euro. Kunnen ze nog iemand gebruiken om dit te doen? Ik zal de hele dag op dat bankje blijven zitten als ze dat willen en nog graag gedaan ook, net als Hazard, met een glimlach.