“Dit heb ik nog nooit meegemaakt”: ruzie loopt uit de hand in ‘Boer zkt vrouw’, Dina moet gemoederen bedaren

TV“Ik was in staat om mijn caravan op te pakken en in het maisveld te smijten.” Het gaat er hard aan toe in ‘Boer zkt vrouw’. Jolyn en Katrijn voelen zich belogen door hoefsmid Raphaël. Gevolg? De bom barst en de gemoederen lopen bij iedereen hoog op. “Voor mij was het gesprek gedaan.”

48 reacties

  • Lieven De Cock

    1 jaar geleden
    Dina doet dat uitstekend,het hele programma is tegennatuurlijk!
  • dirk pyl

    1 jaar geleden
    Stop eens met die zeverprogramma’s. Al die flauwe kul , kunnen die niet langs een normale weg een lief zoeken .
  • Audrey Benneth

    1 jaar geleden
    Lijkt me ook meteen de reden dat hij nog single is. Die man heeft totaal geen inlevingsgevoel met een ander. Lijkt wel of de wereld enkel rond zijn eigen persoontje draait. Een echte narcist zeg maar. Hij moet toch beseffen dat die vrouwen gevoelens hebben voor hem, dat hun reactie dan ook een logisch gevolg is van zijn handelen.
  • Veerle Ryckaert

    1 jaar geleden
    Een man die je nog maar juist kent en die al zegt wat je moet doen en hoe je het moet doen....? Ik was al snel huiswaarts gekeerd 😂
  • Robert Boxtaele

    1 jaar geleden
    Het concept op zich zit niet goed meer in elkaar. Vroegere jaren met boeren die van in het begin gekend waren en vrouwen/mannen die zich schriftelijk voorstelden was dat veel beter en ook spannender voor de kijkers. Blijkbaar is het budget hier beperkter dan vroeger? Bovendien heeft boer Raphaël niet de beste keuzes gemaakt. Met sommige van zijn vrouwen kon je de problemen al van in 't begin voelen aankomen. Spijtig, want anders een mooie serie om te bekijken als't goed wordt aangepakt.