Werd Luise (12) gepest door meisjes die haar doodden? “Toen ze het aan volwassenen vertelde, wilden de twee wraak”

Werd Luise, het 12-jarige Duitse meisje dat afgelopen weekend door meisjes van 12 en 13 jaar gedood werd, al wekenlang gepest door de twee? En gaven die twee haar 32 messteken omdat ze dat aan volwassenen verklapt had? Volgens de Duitse krant Bild moet het motief voor de gruweldaad daar gezocht worden.

gjs

Het blijft dé vraag die nog onbeantwoord is: waarom hebben twee meisjes (12 en 13 jaar oud) Luise het 12-jarige meisje zaterdag op brutale wijze om het leven gebracht in het Duitse Freudenberg, goed 80 kilometer ten oosten van Keulen? De twee - waarvan één de beste vriendin van Luise was - hebben de feiten bekend, maar waarom ze hun vriendin doodden werd nog niet bekendgemaakt. Volgens de politie en het parket om de betrokkenen te beschermen.

LEES OOK. Experts over extreem jonge meisjes die klasgenootje Luise (12) doodstaken: “Twee dadertjes, dat zijn bijna altijd een leider en een volger”

In Duitse media doken de voorbije dagen wel al meerdere theorieën op. Het heeft er alle schijn van dat Luise gepest en uitgelachen werd door de twee andere meisjes. En, zo staat donderdag te lezen in Bild, dat heeft ook geleid tot het drama. Luise zou aan volwassenen verteld hebben dat ze gepest werd door de twee, en had zaterdag in het bos afgesproken met haar 13-jarige voormalige beste vriendin. Die had het andere meisje meegebracht. Ze wilden wraak nemen op haar, zo vernam Bild, en dus dienden ze haar 32 messteken toe. Pas een dag later werd haar lichaam gevonden.

LEES OOK. Luise (12) met 32 messteken om het leven gebracht door leeftijdsgenootjes “na banale ruzie”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER