Pexels

Vermiste vrouw uit Reninge na twee dagen dood teruggevonden

In Reninge is het lichaam teruggevonden van een vrouw van 82 die al twee dagen vermist was. De vrouw was dinsdagvoormiddag thuis vertrokken met de fiets om te gaan eten in een woonzorgcentrum in de buurt, maar ze is daar nooit aangekomen.

De vrouw van 82 werd dinsdagochtend om 9.45 uur voor het laatst gezien aan haar huis in Reninge. Ze vertrok er met haar elektrische fiets naar het woonzorgcentrum Zilvervogel, waar ze die middag ging eten. Maar ze is er nooit aangekomen. Toen ze 's avonds niet thuis was, belde haar familie de hulpdiensten. Woensdagochtend werd de buurt uitgekamd met een drone en helikopter, maar dat leverde niets op. Omdat er geen spoor was van de vrouw en het niet duidelijk was in welke richting ze kon gereden zijn, werd een opsporingsbericht verspreid.

Lichaam gevonden

Deze voormiddag vond een voorbijganger uiteindelijk het lichaam van de vrouw in de IJzerdijk in Diksmuide. Blijkbaar is ze in het water gesukkeld op enkele kilometers van haar huis. Duikers haalden het lichaam boven en het parket stelde een wetsdokter aan. Die vond niks dat wijst op kwaad opzet. Het blijft onduidelijk hoe de vrouw in het water terecht gekomen is. Ook haar fiets is nog niet gevonden.

Meest gelezen