Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © BELGA

“Al bijna 200 kandidaat-overnemers hebben zich spontaan gemeld”, zegt Delhaize

Er hebben zich al bijna 200 kandidaat-overnemers gemeld voor een van de 128 winkels die Delhaize wil verzelfstandigen. Dat zegt Delhaize-woordvoerder Roel Dekelver als reactie op een bericht van de gespecialiseerde website Retaildetail.

58 reacties

  • Patrick vincke

    1 jaar geleden
    Waneer gaan sommigen het in hun kopje krijgen dat er veel teveel warenhuizen zijn komaan plus dan nog eens in de grote chopping centers om toch overal het zelfde te zien uitgestald staan of hangen
  • Gino Denil

    1 jaar geleden
    Een zelfstandige is iemand die onafhankelijk is. Echt zelfstandig zijn die franchisenemers dus niet. Ze zijn voor alles afhankelijk van het AH Delhaize moederbedrijf. Wat er gebeurt is dat deze hun winst veilig stellen, zelfs verhogen, en de risico's afgewenteld worden op de franchise zelfstandige en zijn personeel.
  • Bart van den Hoogen

    1 jaar geleden
    200 mensen die staan te popelen om een winkel over te nemen die niet genoeg rendeert, veel te hoge loonkosten heeft en personeel dat zich gedemotiveerd voelt die wat er allemaal speelt. 200. Spontaan. Wie is er zo naïef om ook deze leugen te geloven?
  • johan fransaert

    1 jaar geleden
    de werk en loon voorwaarden die over de jaren heen zijn verworven bij Delhaize zijn niet houdbaar in de huidige concurrentiestrijd tussen de ketens, de vakbonden moet maar eens bij zichzelf ten rade gaan of hun voortdurende strijd om steeds maar meer de werkgevers niet stilaan doodknijpt.
  • Marga Printemps

    1 jaar geleden
    als ge de werksituatie vergelijkt tussen bvb aldi en delhaize bij Aldi moeten ze niet staan lummelen tussen de rekken bij Delhaize daarentegen amaai