KIJK. Warre Borgmans en Jurgen Delnaet eren ‘Gaston & Leo’ in eigen musical: “Het is een sterk scenario”

BVWijlen Gaston Berghmans en Leo Martin, beter bekend als Gaston & Leo, worden geëerd in een eigen hommage musical. Niemand minder dan Warre Borgmans (67) en Jurgen Delnaet (51) gaan het iconische duo vertolken én lichten alvast een tipje van de sluier op. “Het wordt geen ‘best-off’ of een aaneenschakeling van de beste sketches, maar een verhaal over samenwerken én vriendschap.” De musical staat gepland voor begin volgend jaar.

  1. Charles neemt taak weer op, maar plan voor zijn begrafenis wordt permanent bijgewerkt: dit gebeurt er wanneer koning overlijdt
    PREMIUM
    Royalty

    Charles neemt taak weer op, maar plan voor zijn begrafenis wordt permanent bijgewerkt: dit gebeurt er wanneer koning overlijdt

    Volgende week neemt de Britse koning Charles (75) zijn officiële taken weer op, na z’n behandeling voor een kwaadaardige tumor. Dat kondigde hij vrijdagavond aan. Buckingham Palace heeft de afgelopen maanden rekening gehouden met een rampscenario. Het draaiboek van zijn begrafenis is daarom regelmatig bijgewerkt, net zoals dat gebeurde bij de Queen. Mocht Charles sterven, dan treedt ‘Operation Menai Bridge’ in werking. Hoe ziet dat er exact uit?
  2. Deel twee van erg persoonlijke documentaire André Hazes start op VTM2: “Ik heb mijn publieke vernedering nu wel gehad”
    Play
    Showbits
    2

    Deel twee van erg persoonlij­ke documentai­re André Hazes start op VTM2: “Ik heb mijn publieke vernede­ring nu wel gehad”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.