Beelden tonen moment waarop truck lading slachtaf­val verliest: uren werk om kadavers en ingewanden op te ruimen

Een vrachtwagen met slachtafval is donderdag zijn lading verloren op de A67 in Nederland richting Eindhoven. De chauffeur moest bij Geldrop hevig op de rem voor een file. Dashcambeelden van een achterligger tonen hoe de rode brei uit de vrachtwagen gekatapulteerd wordt. Het duurde uren om de kadavers van varkens en ander slachtafval op te ruimen.

  1. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    Play
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?
  2. Zo ontmasker je de mol: dit zijn de 10 geboden waar je volgens de makers en ex-deelnemers op moet letten
    PREMIUM
    tv

    Zo ontmasker je de mol: dit zijn de 10 geboden waar je volgens de makers en ex-deelnemers op moet letten

    Een goede mol mag niet te zwak zijn en zeker geen zuipschuit. Of op pantoffels naar de eliminatie afzakken. De checklist waaraan de ideale saboteur in ‘De mol’ moet voldoen, is lang, maar geheim. De afgelopen jaren gaven ex-deelnemers, winnaars, mollen en zelfs presentator Gilles De Coster nochtans af en toe wel wat van die interne keuken prijs. Dit zijn hun interessantste uitspraken, gebundeld als handige leidraad om uw topverdachte makkelijker te kunnen ontmaskeren. Beste vrienden, welkom bij de 10 geboden van ‘De mol’.