Links: Heynen en Trésor.
Rechts: Dimitri de Condé, de ‘Head of Football’ van KRC Genk.
Volledig scherm
Links: Heynen en Trésor. Rechts: Dimitri de Condé, de ‘Head of Football’ van KRC Genk. © BELGA / VTM

Genk-spelers Heynen en Trésor ontbreken in selectie Rode Duivels, De Condé is gedegouteerd: “Dit is een totaal gebrek aan respect”

Geen Racing Genk-spelers in de eerste selectie van Domenico Tedesco. Bryan Heynen en Mike Trésor vielen (opnieuw) uit de boot. Tot groot ongenoegen van Dimitri de Condé, de ‘Head of Football’ van de Belgische competitieleider.

41 reacties

  • Michel Beys

    1 jaar geleden
    Het zal ook nooit goed zijn. Spijtig voor Genk maar zo geweldig zijn ze niet. Dat zal de rest van de competitie wel uitwijzen.
  • Mieke Ponet

    1 jaar geleden
    Laat het duidelijk zijn speelt Heynen bij Anderlecht of Brugge dan is hij wel bij, hij is de beste Box to Box speler die België heeft en wat ik niet begrijp en ook niet wil begrijpen is dat Belgen die op de bank zitten in het buitenland wel opgeroepen worden, ik noemt dat de wereld op zijn kop.
  • Koert Hendrickx

    1 jaar geleden
    Martnez was de grootse blageur die ik ooit als trainer heb gezien. Die nieuwe begint niet al te best Roept wel die simpele jongen De Ketelaere op (volledig mislukt en altijd reserve bij AC Milaan) En verder Lukaku die na 5 minuten al begint te zweten en nul balcontrole heeft. Goed bezig.
  • christophe Van den Bossche

    1 jaar geleden
    Ze verdienen zeker selectie !!!!
  • Johan Swinnen

    1 jaar geleden
    Europees waren ze top, die van Genk, jongens toch