Op het WK in Qatar droeg De Bruyne al de aanvoerdersband toen Hazard niet op het veld stond.
Volledig scherm
Op het WK in Qatar droeg De Bruyne al de aanvoerdersband toen Hazard niet op het veld stond. © BELGA

De Bruyne volgende week officieel nieuwe aanvoerder Rode Duivels?

Door het afzwaaien van Eden Hazard moeten de Rode Duivels op zoek naar een nieuwe aanvoerder. “We hebben enkele ideeën”, aldus Tedesco, “maar ik wil daar eerst met de groep over praten. Daarna kan je me de vraag stellen: ‘Waarom hij wel, en die of die speler niet.”

11 reacties

  • Eric Aerts

    1 jaar geleden
    Tricolere papieren figuur die niet loopt,voetbalt en zelf niet zingt!
  • Leo Van Rillaer

    1 jaar geleden
    In quasi elke nationale ploeg is de speler met de meeste caps de kapitein. Alleen Martinez moest zo nodig daar van afwijken. En voor alle duidelijkheid, je hebt een kapitein met een armband (die met de meeste caps dus) en eentje op het veld die de ploeg aanstuurt. Het ene sluit het andere niet uit.
  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Kevin is in feit al jaren onze kapitein eh ...! Op het veld zeker weten Kevin & courtois blijven nog altijd wereldklasse eh ...!
  • gaetan gabriels

    1 jaar geleden
    De Bruyne is een heel goede speler een top speler zelfs misschien de beste speler dat we ooit in België hebben gehad maar nooit is hij kapitein. Een kapitein is hij nooit geweest en zal dat ook nooit zijn. Het is niet omdat je de beste bent dat je sowieso kapitein moet zijn. Beste voorbeeld van waarom hij geen kapitein mag zijn, zijn interview voor het WK. Laat de band maar aan iemand anders maar geef hem de sleutel van het spel.
  • Johan Swinnen

    1 jaar geleden
    En terecht !