De Volkswagen Polo raakte volledig vernield na de botsing tegen een boom langs de Ieperstraat in Geluwe. De auto trok een aanhangwagen voort.
Volledig scherm
De Volkswagen Polo raakte volledig vernield na de botsing tegen een boom langs de Ieperstraat in Geluwe. De auto trok een aanhangwagen voort. © LSI

Man (23) zwaargewond na klap tegen boom: bestuurster verloor controle over auto met aanhangwagen

Langs de Ieperstraat (N8) in Geluwe (Wervik) is zaterdagvoormiddag een 23-jarige man als passagier zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval. Zijn auto met aanhangwagen ging aan het slingeren en belandde tegen een boom.

  1. Een jaar geleden werd hij verdacht van terrorisme en opgepakt voor de ogen van zijn zoontje, vandaag is Arslan (30) een vrij man: “Maar dat ik onschuldig ben, wordt precies doodgezwegen”
    PREMIUM

    Een jaar geleden werd hij verdacht van terrorisme en opgepakt voor de ogen van zijn zoontje, vandaag is Arslan (30) een vrij man: “Maar dat ik onschuldig ben, wordt precies doodgezwe­gen”

    “Het moet gedaan zijn mij scheef te bekijken en roddels achter mijn rug te vertellen. Ik ben geen terrorist.” Een jaar nadat Arslan Shakhbazov (30) uit Wevelgem voor de ogen van zijn zoontje werd opgepakt op verdenking van terrorisme blijkt dat hij daar helemaal niets mee te maken heeft. De raadkamer van Brugge stelde hem buiten vervolging. Wij spraken met Arslan over zijn horrorjaar én hoe hij nu naar de toekomst kijkt. “Ik blijf rare blikken krijgen. Wanneer stopt dat dan? Mijn familie in Tsjetsjenië wordt nu zelfs ook bekeken als terroristen.”
    Menen, Wevelgem
  2. KIJK. Bekendste ‘seksjuf’ van Vlaanderen Mel Meliciousss (29) laat ‘Ssstt’-tattoo zetten: “Omdat we altijd ons mondje dichthouden, figuurlijk vooral”
    PREMIUM

    KIJK. Bekendste ‘seksjuf’ van Vlaanderen Mel Meli­ciousss (29) laat ‘Ssstt’-tat­too zetten: “Omdat we altijd ons mondje dichthou­den, figuurlijk vooral”

    Revolver Tattoos in Kortrijk kreeg vrijdag Mel Meliciousss uit Herentals over de vloer. De bekendste escorte van Vlaanderen liet er een opvallende tattoo zetten en heeft daar een goede reden voor: met de rechten van sekswerkers gaat het de goede richting uit. “We kunnen eindelijk met een arbeidscontract werken”, vertelt ze, terwijl ze kreunende geluidjes probeert te onderdrukken. Want een tattoo op een gevoelige plaats laten zetten, blijkt best pijnlijk.
    Kortrijk