Frank Deboosere
Volledig scherm
Frank Deboosere © VRT

Frank Deboosere is er morgen niét meer met meer weer

TVHistorische dag voor Frank Deboosere (64). Nadat hij 35 jaar élke dag op een van de VRT-kanalen het weer voorspelde, presenteert hij maandagavond zijn allerlaatste weerbericht. Om hem te bedanken voor zijn lange staat van dienst, wijdt één een speciale afscheidsuitzending aan de gepassioneerde meteoroloog.

25 reacties

  • Vicky Vanglabeke

    1 jaar geleden
    Heb toch een traantje moeten laten bij zijn afscheid. Heb hem graag bezig gezien. Zijn kleurrijk taalgebruik. En ik vind toch dat hij toch wel redelijk juist was met zijn weerbericht. Wil nooit kijken naar het weerbericht op VTM omdat die op geen kanten kloppen. Hopelijk blijft het aangenaam kijken en luisteren naar de huidige en toekomstige collega's van het VRT weerbericht (of EEN of ...)
  • ghislain lefever

    1 jaar geleden
    Zeer goed. 18 keren regen, buien, neerslag, elke dag opsommen!, en dan afkomen met de opwarming van het klimaat? Wou die ons allen depressief maken? Sabine: idem dito. Een weerman moet een weerrésumé maken, geen politieke statements!
  • Linda Wellekens

    1 jaar geleden
    Ik heb altijd gehouden van de rustige, gemoedelijke Frank, discreet en zachtaardig. En zijn opvolgster ? Ziet er een leuke vrouw uit, die Jacotte, helemaal het omgekeerde dan wat je van de VRT verwacht :-D
  • Christine Landuyt

    1 jaar geleden
    Zeker een goeie weerman, maar niemand is onmisbaar. Op naar een volgende generatie.
  • Johnny L Verhoeven

    1 jaar geleden
    het is hem gegund