De drie heren met de Pirelli-petjes zijn alvast goed aan het nieuwe raceseizoen begonnen.
Volledig scherm
De drie heren met de Pirelli-petjes zijn alvast goed aan het nieuwe raceseizoen begonnen. © Photo News

Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

Gouden Formule 1De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.

10 reacties

  • Henri Demeer

    1 jaar geleden
    Dens , Max is slapend weeral gewonnen .
  • johan fransaert

    1 jaar geleden
    Perez is een steengoede piloot geen discussie maar hij is niet van het kaliber Verstappen of Alonso neem de pech van Max weg gedurende de kwalificatie en Perez wint nooit wat niet wegneemt dat het een zeer mooie overwinning was, kan hij dit de 2 volgende wedstrijden herhalen dan zal ik hem als een titelkandidaat zien niet vroeger.
  • DIRK VAN DESSEL

    1 jaar geleden
    Toch ware "alFonso" gemakkelijker om te onthouden !
  • Christian Deckers

    1 jaar geleden
    Perez is een bijzonder goede piloot, maar Verstappen is een Hollander. Die laat niet op zijn kop zitten en dat is het verschil. Auto's zullen aan elkaar gewaagd zijn. Wie dit seizoen voor Verstappen eindigt, zal wereldkampioen zijn. Als sommigen het nu niet meer spannend vinden: denk gewoon de 2 eerste plaatsen weg, vanaf plek 3 is er spanning genoeg hoor!
  • TONY VAN DER AUWERA

    1 jaar geleden
    Geen banden wissel meer met safety car periode daar wordt te veel van geprofiteerd