Google Maps

Twintiger met 4 zakken drugs op parking Decathlon in Turnhout krijgt werkstraf

Een man van 20 uit Breda krijgt een werkstraf van 150 uur en 2.000 euro boete omdat hij vorig jaar op de parking van Decathlon in Turnhout betrapt werd met drugs. Tijdens een politiecontrole roken de agenten een sterke cannabisgeur in de auto. Ze vonden er vier zakken met cannabis. De drugsdealer bleek als tussenpersoon te fungeren om de drugs af te leveren. 

Vorig jaar kon de politie de Nederlandse man betrappen op de parking van Decathlon in Turnhout met vier zakken cannabis in zijn auto. Op iedere zak stond de naam van een gemeente. De twintiger verklaarde dat hij als tussenpersoon de drugs moest afleveren. De parking van Decathlon in Turnhout staat buiten de openingsuren bekend bij de politie als overlastplaats. 

Uit beelden van ANPR-camera's (camera's die nummerplaten kunnen herkennen) bleek dat de man de maand voor zijn arrestatie vijf keer in de buurt van Turnhout was geweest. Hij werd veroordeeld tot een werkstraf van 150 uur en een boete van 2.000 euro. Als hij de werkstraf niet uitvoert, moet hij 18 maanden naar de gevangenis.

Meest gelezen