“Ik heb hem nog nooit op het podium zien huilen”: Disney+ lost trailer docuserie ‘Ed Sheeran: The Sum Of It All’

TVDisney+ pakt uit met een vierdelige docureeks over Ed Sheeran (34). De fans krijgen een unieke inkijk in zijn privéleven en ontdekken ‘zijn verhaal’: hoe een roodharige stotterende jongen uitgroeit tot een popsensatie die voor nokvolle arena’s speelt, maar achter de schermen plots te kampen krijgt met persoonlijke tragedies. “De gezondheid van Cherry was erg slecht. En toen stierf plots mijn beste vriend Jamal.” De Britse zanger is openhartiger dan ooit en onthult een kant van hem, die zijn fans nog nooit eerder hebben gezien.

  1. Voorbij de kolder van ‘Europapa’ schuilt een beklijvend verhaal: “Op het eerste gezicht lijkt het een blije act, maar...”
    PREMIUM
    25

    Voorbij de kolder van ‘Europapa’ schuilt een beklijvend verhaal: “Op het eerste gezicht lijkt het een blije act, maar...”

    Velen vinden hem een rare vogel met zijn witte bloempothaar en blauwe puntschouders, en er zal tijdens zijn optreden ook een vogel óp het podium staan. Maar voorbij de kolder is ‘Europapa’, de megahit en het Songfestival-nummer van Joost Klein (26), enorm kwetsbaar. Meer zelfs: zijn optreden in Malmö wordt vanavond eigenlijk één groot eerbetoon aan zijn ouders die hij als kleine jongen vaarwel moest zeggen. “Ze denken dat ik een grap ben, maar ik denk niet dat het grappig is.” Een reconstructie.
  2. De ‘voorbeeldige’ dochter die haar ouders van kant liet maken: het gruwelijke verhaal achter Netflix-docu ‘What Jennifer Did’
    PREMIUM
    tv

    De ‘voorbeel­di­ge’ dochter die haar ouders van kant liet maken: het gruwelijke verhaal achter Net­flix-do­cu ‘What Jennifer Did’

    In 2010 wordt een veilige buurt in Canada opgeschrikt door een gewelddadige inbraak bij de alom geliefde familie Pan. Dochter Jennifer (nu 37) is de enige die er heelhuids uitkomt en contact op kan nemen met de hulpdiensten. Wat aanvankelijk een willekeurige aanval leek, was een diep doordacht moordplan. Het brein achter het complot? De ‘voorbeeldige’ dochter. De Netflix-documentaire ‘What Jennifer Did’ laat zien hoe én waarom zij haar ouders uit de weg ruimde.