BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

“En dan: alles of niets”: onze Club-watcher stelt dat Rik De Mil nu twee weken krijgt om orde op zaken te stellen

Club Brugge heeft twee weken om orde op zaken te stellen. Aan Rik De Mil om de juiste snaren te raken bij zijn spelers. Nadien wordt het alles of niets. Het doel: de Champions’ play-offs. “De Mil wil dat zijn team dan weer als een eenheid op het veld staat”, aldus onze Club-watcher. De interlandbreak zorgt daarbij voor mogelijk- en moeilijkheden.

12 reacties

  • luc verhelst

    1 jaar geleden
    dit is de schuld van het bestuur dat naast hun schoen loopt. en geen vertrouwen geeft in eigen mensen aub een beetje geduld met onze eigen mensen die het hart van club zijn. .
  • Pascal De Coster

    1 jaar geleden
    Okereke, Sowah en Yaremchuk hebben samen evenveel gekost dan de transfer van De Ketelaere heeft opgebracht. Schoolvoorbeeld van kapitaalvernietiging. Openda verkopen was na Yaremchuk de grootste blunder deze zomer. Nu kan Club in het beste geval eind juni al het vliegtuig naar Albanië of Moldavië nemen om in de Conference League te gaan ploeteren. En of ze daar zover als Gent en Rsca zouden geraken, betwijfel ik.
  • Jan Wybo

    1 jaar geleden
    Albert,het budget van rsca staat in het rood, dus rsca staat boven zijn waarde ,en verdiend zelfs geen licentie Het budget van Monaco kleiner dan FCB? informeer u aub
  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    De Mil en voorgangers doen wat kan met deze kern van overroepen spelers. Brugge, Club én Cercle, staan momenteel op hun juiste waarde geklasseerd. Alleen is de verdienste bij Cercle uiteraard véél groter gezien het budget.
  • Andy De Bock

    1 jaar geleden
    Dat ze eens jeugdspelers inzetten,die hebben meer motivatie dan sommige leeglopers nu.