Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Frank Vercauteren pareert kritiek op selectie Rode Duivels: “Als we alleen doen wat de clubs willen, hebben we een groot probleem”

Geen eerste selectie zonder controverse. Maar technisch directeur Frank Vercauteren, intussen een maand in dienst bij de KBVB, verdedigde de keuze voor de 24 Rode Duivels die bondscoach Domenico Tedesco selecteerde: “Ik sta voor 200% achter alle namen.” En voorts: “Wat gebeurd is in Qatar, is gebeurd. Wij moeten nu zorgen voor een nieuwe start en nieuwe schwung.”

30 reacties

  • pierre de smet

    1 jaar geleden
    Dat er geen rekening moet gehouden worden met wat de clubs of makelaars willen klopt . Echter zit ik met vraagtekens , waarom spelers oproepen die amper van de bank komen bij hun club ? Of dit in het buitenland is of hier bij de pils competitie .
  • Thierry Deleener

    1 jaar geleden
    Ze hebben gelijk Mr vercauteren. Dit deed ook Martinez, vriendjes, terwijl enorm veel opkomend talent zichtbaar op de velden liep. Vandaag doe je het weer. Kent gij eigenlijk iets van talent opsporing? Veel succes, maar de malaise zal verder duren op die manier. Een chance velen stapten op, anders stonden ze opnieuw in de selectie.
  • Sandra Van Ransbeeck

    1 jaar geleden
    Waar heeft vercauteren ooi al iets bewezen neem eens bekwame mensen in dienst
  • Frans Peeters

    1 jaar geleden
    En zo blijven we verder draaien
  • Frankie De Neef

    1 jaar geleden
    Een bondscoach zou altijd de nationaliteit vh land moeten hebben en daar laten we een grote kans liggen met Vercauteren.