BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

“Hij baalt en vloekt”: het drama van Yari Verschaeren door de ogen van zijn moeder en een kniespecialist

AnderlechtGeen kwartfinale van de Conference League, geen EK voor beloften. De wereld van Yari Verschaeren (21) stortte even in toen hij het zware verdict kreeg. Een kruisbandletsel houdt de speler van Anderlecht negen maanden, tot 2024, aan de kant. Moeder Carin en een knie-expert getuigen over de impact en de revalidatie. En nu Verschaeren out is, wat zijn de alternatieven voor Riemer?

11 reacties

  • David Lievens

    1 jaar geleden
    Zoiets wens je geen enkele voetballer toe. Dit zet altijd een serieuze hypotheek op uw verdere carrière, hij zal van die knie blijven last hebben. Dat weet elke voetballer.
  • Geert Van Laecke

    1 jaar geleden
    Een spoedig herstel gewenst van een Club supporter. Meegenomen voor de supporters dat hij zo nog jaar blijft wellicht, minder goed nieuws voor de clubkas.
  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    André, ik denk zelfs dat Bayern Brugge hem zou willen. Helaas is hij té technisch begaaft tussen die lopers, duwers en trekkers.
  • André Vermaelen

    1 jaar geleden
    Na zijn herstelperiode zal hij nog steeds bij een grotere club terecht kunnen. Bij Standard of Gent kunnen ze zijn type speler nog gebruiken.
  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    Verschaeren is een 21 jarig supertalent dat nu plots sowieso een fysieke en mentale dip zal ervaren. Na die periode kan hij sterker terugkomen, hopelijk eerst nog bij Anderlecht. De clubverzekering betaalt alles, zoals bij elke contractspeler. Arnstad zal depaneren, maar er zijn nog mogelijkheden uit de RSCA Futures.