Herman De Croo.
Volledig scherm
PREMIUM
Herman De Croo. © Peter Hilz

Herman De Croo stort uit eigen beweging ruim 210.000 euro terug: “Hij ziet echt af van deze heisa”

Herman De Croo (Open Vld) stort uit eigen beweging ruim 210.000 euro terug aan de Kamer. De oud-Kamervoorzitter hoopt zo een punt te zetten achter de hele heisa rond de onwettige pensioenextra’s. “Hij vindt het vreselijk dat zijn naam en reputatie nu zo door het slijk worden gehaald.”

86 reacties

  • Louis Heyens

    1 jaar geleden
    Mop van de dag "Hij ziet echt af van deze heisa" ... Hij ziet echt af van het feit dat dit "aan het licht gekomen is" want anders had hij het nog jaaaarenlang laten doorgaan (tot onze huidige minister ervan kon erven)
  • Heidi Cambré

    1 jaar geleden
    Vergeet het. hij doet dit enkel om de huid van zijn zoontje te redden. that's all...
  • Freddy De Vos

    1 jaar geleden
    Uit eigen beweging? Dan had hij dit al vroeger gedaan!
  • roger goddeeris

    1 jaar geleden
    En waar blijft hij met de intresten die hij ontvangen heeft? Gewoon oogverblinding juist om zijn eigen vel te redden.Waarom worden zij niet voor de rechtbank gedaagd zoals andere dieven?
  • Carine Van Bogaert

    1 jaar geleden
    En wij moeten een volmacht geven aan de bank dat de staat alles wat ze teveel betaald zouden hebben terug van onze rekening kunnen halen .nu maar zeggen dat er geen geld is met de vergrijzing maar ze hebben al onze zuurverdiende centjes zelf gestolen uit de staatskas . Wie gaat deze bende fraudeurs voor de rechter halen !!!!!!ik