Peter Bossaert en Paul Van den Bulck.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Bossaert en Paul Van den Bulck. © BELGA

RECONSTRUCTIE. Hoe een bonus van 100.000 euro voor CEO Peter Bossaert de boel liet ontploffen binnen de voetbalbond

CEO Peter Bossaert is ontslagen. Bondsvoorzitter Paul Van den Bulck verdacht Bossaert ervan dat hij z’n variabele bonus van 100.000 euro bruto quasi automatisch laat uitbetalen. Hieronder leest u hoe de spanningen binnen de bond de voorbije maanden maar bleven oplopen, tot de bom barstte. Van Roberto Martínez over het bondsgebouw in Tubize tot het dramatische niveau van de videoref: in de wondere wereld van het Belgisch voetbal heeft alles verband met mekaar.

41 reacties

  • Johan van vaerenberg

    1 jaar geleden
    Ik vind dit net geen gezichtsverlies voor de bond..goede beslissing !
  • Guido Vannut

    1 jaar geleden
    Dit is echt niet meer normaal. Die mensen beseffen niet wat een gewone burger moet doen voor een gewoon loon. En vergeet niet: wij betalen die graaiers.
  • Jean Donny

    1 jaar geleden
    Verloning is in België zelden in verhouding tot kennis en prestaties! Bij sommigen is het gewoonweg nooit genoeg in de pocket.
  • Pat Debal

    1 jaar geleden
    Belgie is een land van sjoemelaars en zakkenvullers hoe schoner job je hebt hoe meer je kunt sjoemelen
  • FRANK DESMIJTER

    1 jaar geleden
    Vooral een slag in het gezicht van de tienduizenden vrijwilligers die dagelijks GRATIS bezig zijn bij een voetbalploeg ..Misschien kunnen ze hem net als Steven Martens indertijd een job aanbieden bij Double Pass om dan zonder scrupules opnieuw in voetbalmiddens op te duiken ..