BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

In de zoektocht naar de opvolger(s) van Witsel staat Roméo Lavia met stip op één: “Hij heeft het talent om een mondiale ster te worden”

Roméo Lavia (19) is ‘la pépite’ van het Belgische voetbal - dé gedoodverfde opvolger van Axel Witsel bij de Rode Duivels. Een goudhaantje met onmiskenbaar veel talent. “Hij valt niet op door praatjes, maar hij kan zó goed voetballen…”

9 reacties

  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Jacques Hillaert : heel juist gezegd 👍 Helaas die speelt in de Belgische kompetitie, dan heb ge weinig kansen om er bij te horen ...🙄
  • dretie munkies

    1 jaar geleden
    Waarom een opvolger zoeken voor Witsel ? Die had zelfs nooit in de nationale ploeg mogen staan !
  • Jacques Hillaert

    1 jaar geleden
    De ideale opvolger wordt Vermeer Arthur, een prachtige intelligente voetballer, steeds met de juiste pas in de voet, kan een man uitschakelen en is op en top een ploeg speler, hij had nu al in de selectie moeten zitten.
  • Danny Roelants

    1 jaar geleden
    Heb hem al een paar keer bezig gezien en hij kan voetballen maar lopen is niet zijn specialiteit.Maar met een trainer die de bundesliga kent zal dat wel snel veranderen.Lopen en nog eens lopen.
  • Ruben De Moor

    1 jaar geleden
    als hij maar niet vergeleken wordt met Witsel want Witsel was een controlerende middenvelder terwijl deze jongen meer aanvallend vermogen en techniek heeft. Samen met Onana zouden ze wel eens kunnen schitteren.