Florian Van Eenoo Photo News
Volledig scherm
© Florian Van Eenoo Photo News

Patrick Lefevere messcherp over verbod gokreclame: “Lotto heeft dit dossier in gang gezet. Dit lijkt op chantage”

Soudal-Quick.Step-manager Patrick Lefevere is niet te spreken over het verbod op gokreclame, dat ook zijn team treft. Hij is een van de personen die mee naar de rechtbank stapt. Intussen klaagt hij het gelobby - of is het “chantage”? - van de Nationale Loterij aan. “Zij hebben dit dossier in gang gezet.”

35 reacties

  • mathias schelstraete

    1 jaar geleden
    Van Quickenborne wil gokverslaving tegengaan door sponsoring te verbieden? Mensen gokken om geld te proberen winnen, niet omdat ze sport sponsoren. En iedereen met een internetverbinding kan gokken bij duizenden goksites van over de hele wereld, wat gaat hij daaraan doen? Men zou verwachten van een minister dat er ietwat intelligentie van uitgaat, maar neen dus.
  • Henri Demeer

    1 jaar geleden
    Weg met de lotto , is pure oplichterij zulke grote bedragen aan een enkele winnaar toekennen en de rest met een peulschil of niets befazelen .
  • Tom De Ketelaere

    1 jaar geleden
    Weer een bewijs dat de politiek totaal geen feeling heeft met de realiteit.
  • Karin Caignau

    1 jaar geleden
    Gelijk hebben ze, gokken zal terug in illegaliteit komen, zonder enige controle, zal bij verslaafde gokkers nog meer remmen wegnemen. Wie wil vind altijd de weg. En waarom mag het grootste gokbedrijf van België, de nationale loterij, zonder enige beperking wel verder doen ?
  • Marie Louise Pauwels

    1 jaar geleden
    Voor iedereen het zelfde . Als het niet meer mag ..vroeger voor de motocross ook geen reclame meer ..