Millie Bobby Brown
Volledig scherm
Millie Bobby Brown © EPA

‘Stranger Things’-actrice Millie Bobby Brown komt dit najaar met eigen debuutroman: “Een heel persoonlijk verhaal”

CELEBRITIESMillie Bobby Brown (19), vooral bekend van ‘Stranger Things’, heeft een boek geschreven: ‘Nineteen Steps’. Haar debuutroman verschijnt op 12 september dit jaar. Het verhaal is geïnspireerd op de familiegeschiedenis van de Britse actrice. Dat heeft uitgeverij HarperCollins vrijdag bekendgemaakt.

  1. Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer
    Celebrities

    Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer

    Een café in Londen trekt opvallend veel extra bezoekers nadat Taylor Swift het vermeldde in een nummer op haar nieuwe album. In het lied zingt de 34-jarige zangeres onder meer over een ex die een bar genaamd ‘The Black Dog’ ingaat. Een uur na het verschijnen van ‘The Tortured Poets Department’ zakten verschillende fans al af naar de bar in de wijk Vauxhall. Het personeel van ‘The Black Dog’ moest naar eigen zeggen zelfs fans wegsturen, omdat het er te veel waren. Voor fans blijft het trouwens nog steeds een raadsel over wélke ex Taylor nu precies zingt in het nummer.
  2. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.