Jurgen Hindryckx bij zijn Tesla Model 3 die hij in september verkoopt.
Volledig scherm
PREMIUM
Jurgen Hindryckx bij zijn Tesla Model 3 die hij in september verkoopt. © Wannes Nimmegeers

Als elektrisch rijden een nachtmer­rie wordt: “Met mijn Tesla rijden kost geld, maar niet rijden ook”

Alsmaar meer mensen kiezen voor een elektrische auto, en toch willen sommigen er nu al van af. De groene droom die ze voor ogen hadden, werd - in hun woorden - een nachtmerrie. “Ik had zoveel stress dat de dokter me een medicijn moest voorschrijven”, getuigen ze bij ons. Ook Jurgen (47) uit Sint-Martens-Latem wil nu al van zijn Tesla af en legt uit waar het voor hem foutloopt.

163 reacties

  • Jos Bielen

    11 maanden geleden
    Ik rij privee 60000km per jaar ik ken mensen met bestelwage´n die 1800km per dag doen Wij kunnen niks doen met een E V
  • andre cottenie

    1 jaar geleden
    als alle benzine en dieselwagens verdwenen zijn, waar gaan ze dan de miljarden aan accijnzen halen denk je ? ik moet er geen tekeningetje bij maken zeker ?
  • Geert Landsman

    1 jaar geleden
    Dat ze eindelijk eens stoppen met voordelen te geven aan EV's, eens zien of er dan nog zoveel verkocht worden om de rekening door te schuiven aan de buurman. Het is gewoon bedrog, die wagens zijn niet goedkoopt want iemand anders krijgt de rekening. Pure oplichting.
  • Paul Van Oosterwijck

    1 jaar geleden
    Iedereen volledig Elektrisch is gewoon waanzin. Een E-wagen weegt 1,5 maal meer dan een gewone wagen : meer energie nodig dus, en het is nu al krap. En hoe wordt die E-energie geproduceerd ? Kolen- en gascentrales ? Mijnbouw op extra grote schaal voor batterijen, zonnepanelen, windmolens enz ... Desastreus voor het milieu. Bij iedereen die denkt dat E-rijden het milieuprobleem gaat oplossen is het gezond verstand compleet verdwenen, de politiek dus .
  • Bjorn Decroubele

    1 jaar geleden
    Waarom niet vol inzetten op hybride? Ik kan 70km elek rijden en heb een 2l diesel aan boord. Alle stadsverkeer en korte afstanden puur elektrisch, autostrade op diesel. Nooit stress. En enorme power in de wagen. En ik kom tot de conclusie dat 2/3 van mijn km elek gereden zijn. Mocht iedereen dit doen zou de co2 enorm dalen