De Nederlandse cabaretier Theo Maassen in het programma "Winteruur".

Nederlandse cabaretier Theo Maassen vraagt 3-jarig kind zaal te verlaten na expliciete mop tijdens voorstelling in Antwerpen

De Nederlandse cabaretier Theo Maassen heeft een kind van drie jaar en de begeleider gevraagd zijn voorstelling in de Arenberg in Antwerpen te verlaten. Maassen deed dat toen hij het kind hoorde lachen na een expliciete mop. De Arenberg betreurt het incident. 

Bizarre gebeurtenis gisterenavond in de Antwerpse Arenberg: tijdens een voorstelling van de Nederlandse cabaretier Theo Maassen was plots gelach van een kind te horen na een expliciete mop. Het bleek afkomstig van een 3-jarig kind, dat samen met een begeleider naar de voorstelling kwam kijken.

Maassen legde daarop zijn show even stil en vroeg of het kind en de begeleider de zaal wilden verlaten. Volgens hem was de voorstelling niet geschikt voor zo'n jonge kinderen. Hij zei ze dat ze het geld van hun tickets terugbetaald zouden krijgen. De begeleider en het kind verlieten de zaal en Maassen ging verder met z'n show.

BEKIJK - Het moment waarop Theo Maassen het kind de zaal uit stuurt:

Videospeler inladen...

Arenberg betreurt de gebeurtenissen

Het Cultuurhuis Arenberg heeft intussen gereageerd en benadrukt dat het de artistieke keuze is van een artiest om zijn/haar/hun werk als niet geschikt te beschouwen voor jonge kinderen. "Om comedy ten volle te begrijpen en ervan te kunnen genieten, is een minimum aan maturiteit en besef van maatschappelijk kader nodig", klinkt het nog. De Arenberg betreurt de gebeurtenissen, voor zowel het kind, de begeleider, als Maassen zelf.

Meest gelezen