'Holy Crab!' Topchefs serveren hun kunnen in Brugse kerk

© mvn

© mvn

© mvn

© mvn

© mvn

1 / 5
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Brugge heeft er met Voorsmaak twee culinaire hoogdagen opzitten. In de Magdalenakerk serveerden Brugse chefs een kerkelijk geïnspireerd gerecht. “Een unieke locatie”, zeggen de chefs en hun gasten.

Koen Theuns

Een tiental chefs heeft het voorbije weekend de wierookgeur verjaagd uit de Magdalenakerk. Geen alledaagse locatie voor een culinair evenement, en dat was wellicht ook een van de redenen voor de grote opkomst. Want behalve het eten, viel ook het decor in de smaak. “Ik heb eerst foto’s genomen, pas daarna ben ik aan het eten begonnen”, zegt Diane Racquette, die onder andere ‘Sausage from Heaven’ van restaurant Tom’s Diner uitprobeerde. “Ik ben een grote fan van Kookeet, maar dit vind ik een wel hele leuke setting.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen