Deze foto toont naar verluidt een krater van ongeveer 15 meter breed en 5 meter diep in Kireyevsk, regio Tula. Volgens Rusland werd hij veroorzaakt door een Oekraïense drone.
Volledig scherm
Deze foto toont naar verluidt een krater van ongeveer 15 meter breed en 5 meter diep in Kireyevsk, regio Tula. Volgens Rusland werd hij veroorzaakt door een Oekraïense drone. © AP

“Oekraïense drone neergehaald boven Russisch dorp”, zegt Moskou

Rusland beweert dat ze een Oekraïense drone hebben neergehaald die over het Russisch grondgebied vloog. Bij het neerhalen zouden drie mensen gewond zijn geraakt, meldt het Russische staatspersbureau TASS. Oekraïne heeft nog niet geantwoord op de beschuldigingen.

15 reacties

  • Harry Vermeulen

    1 jaar geleden
    hadden er beter honderden geweest . Tijd dat we van de russen verlost worden.
  • Stefaan van reeth

    1 jaar geleden
    Foei foei foei van Oekraïne. Ze zijn wel echt stout😂😂😂 Zijn die nog normaal in Rusland…. Die schieten continu op Oekraïne maar oh schande als ze iets terug krijgen.
  • ruddy claerhout

    1 jaar geleden
    moesten al veel eerder Rusland bestoken
  • Bart Timperman

    1 jaar geleden
    Gaat Rusland nu echt reclameren dat er een Oekraïense drone boven hun grondgebied vliegt terwijl zij dagelijks niets anders doen boven Oekraïne?
  • Veronica Voorhelst

    1 jaar geleden
    of er is een Russische drone op hun eigen gebied neergestort en ze geven Oekraine de schuld. Mooi meegenomen voor de Rus