Foto: politie Antwerpen

Antwerpse dealer (27) laat 2 jonge kinderen alleen achter in huis met grote hoeveelheden drugs

In Antwerpen heeft de politie twee erg jonge kinderen alleen thuis aangetroffen in het huis van een drugsdealer. In de woning lagen grote hoeveelheden drugs binnen het bereik van de kinderen. De dealer werd opgepakt en is intussen aangehouden. De kinderen worden opgevangen door de moeder.

Een wijkondersteuningsteam van de Antwerpse politie merkte vrijdag een verdachte fietser op. De agenten volgden hem tot in de Kapucinessenstraat. Daar wisselde hij iets uit met een andere man, achteraf bleek het om drugs te gaan.

Bij de verkoper thuis, een man van 27, vond de politie bijna 2.000 xtc-pillen, 28 gram cocaïne, een gram heroïne, 200 gram amfetamines, 300 gram cannabis en 30 LSD-strips. Er lag ook 9.400 euro cash. De twintiger had ook zijn twee erg jonge kinderen alleen thuis gelaten terwijl hij drugs ging verkopen. Sommige drugs lagen binnen het bereik van de kinderen. De kinderen worden momenteel opgevangen door de moeder en verder opgevolgd door de sociale dienst. De man is intussen aangehouden door de onderzoeksrechter.  

Meest gelezen