Eugenie en Beatrice
Volledig scherm
PREMIUM
Eugenie en Beatrice © Getty Images

Prinsessen Eugenie en Beatrice zijn in ongenade gevallen: “Zelfs de aankondiging van haar zwangerschap was veelzeggend”

RoyaltyHet zijn geen makkelijke dagen voor prinsessen Eugenie (33) en Beatrice, de twee dochters van ‘schandaalprins’ Andrew. Hoewel zij niets te maken hebben met de vermeende wandaden van hun vader, worden ze samen met hem aan de kant geschoven. “Het gebeurt subtieler dan bij hun vader”, zo zeggen paleismedewerkers. “Maar de tekenen aan de wand zijn er: hun laatste koninklijke uren hebben geslagen.”

3 reacties

  • Jellis Van Herzele

    1 jaar geleden
    Ze zullen niets tekort hebben die 2. Of hebben ze nog niet genoeg. Er zijn inderdaad ergere dingen in deze harde wereld. Maar daar heeft die soort geen weet van. Wereldvreemd als ze zijn.
  • Xsarilde Willis

    1 jaar geleden
    Ach dat hele gedoe over wie wel en wie niet. Het was al duidelijk dat die 2 nooit aan de bak zouden komen dus waarom er zoveel gedoe rond maken. Ze hebben een goede titel, aanvaard dat en doe verder gewoon.
  • wim CLAES

    1 jaar geleden
    Ontsnappen aan het koninklijk circus, er zijn ergere zaken.
  1. Carl Philip (44) gaat viraal als ‘knapste prins ter wereld’: “Hij lijkt zelfs op de meest begeerlijke Hollywoodsterren”
    PREMIUM
    Royalty

    Carl Philip (44) gaat viraal als ‘knapste prins ter wereld’: “Hij lijkt zelfs op de meest begeerlij­ke Hollywood­ster­ren”

    Hij wordt straks 45 jaar en is al even lang een publiek figuur die wordt bejubeld om zijn looks. Nu heeft ook een nieuwe, jonge generatie de Zweedse prins Carl Philip ontdekt als koninklijke ‘hottie’. Maak kennis met de knappe zoon van koning Carl XVI Gustaf. Geboren als kroonprins, maar al na zeven maanden ‘afgevoerd’ als kandidaat-koning met heel wat tumult als gevolg.
  2. Na een onderbreking van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux
    PREMIUM
    royalty

    Na een onderbre­king van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux

    Het oudste luxe lederwarenhuis ter wereld is Belgisch. Straffer nog: het is zelfs een jaartje ouder dan het koninkrijk België zelf. Delvaux werd opgericht in 1829 en werd al in 1883 bekroond tot hofleverancier. Geen wonder dus dat vele leden van de koninklijke familie er grote fan van zijn: koningin Paola en prinses Claire worden regelmatig met een chique handtas van Delvaux gespot, en tijdens haar recente VN-reis naar Ivoorkust verscheen koningin Mathilde ook met een Delvaux-tasje. Opmerkelijk, want dat was alweer een tijd geleden. Bloeit een oude liefde weer op?