© Joris Herregods

Eethuisje Bites & Wines gooit het over een andere boeg

Het veganistisch eethuisje Bites & Wines in de Oude Beurs legt voortaan zijn focus op desserten en gebak. “Mijn hart heeft altijd veel meer bij het bakken gelegen, nu laat ik mij hierin volledig gaan”, zegt Katherine Nash. “Elke dag is er keuze tussen vijf gezonde en superlekkere dessertjes.”

karin vanheusden

Een carrière als professioneel violiste leek niet zo evident, dus besloot Katherine Nash in oktober 2014 haar passie voor gezonde, vegetarische voeding in de praktijk om te zetten. Vanuit haar overtuiging dat de mens niet gemaakt is om vlees, vis en zuivel te eten, opende ze in het hartje van Antwerpen haar veganistisch en ook glutenvrij eethuisje Bites & Wines, met ook een ruim aanbod aan biologische wijnen.

“Intussen ben ik mama geworden en de combinatie met koken en een restaurantje runnen is voorlopig moeilijk haalbaar. Daarom heb ik beslist me voortaan vooral te concentreren op dessert. Veganistisch uiteraard en ook glutenvrij.”

Katherine Nash heeft intussen een stevige expertise opgebouwd in veganistisch gebak. “Mijn cheesecake op basis van cashewnoten en amandelmelk blijft een topper”, zegt ze.

Bites & Wines, Oude Beurs 61, Antwerpen, www.bitesandwines.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER