Dina Tersago (met tatoeages) als Tina voor het sollicitatie experiment in “Ze Zeggen Dat”. En Dina, met photoshop onherkenbaar gemaakt (zonder tatoeages) als Rita.
Volledig scherm
PREMIUM
Dina Tersago (met tatoeages) als Tina voor het sollicitatie experiment in “Ze Zeggen Dat”. En Dina, met photoshop onherkenbaar gemaakt (zonder tatoeages) als Rita. © VTM

VTM-programma ‘Ze zeggen dat’ bewijst: behalve op datingmarkt worden vrouwen met tatoeages écht scheef bekeken

In het VTM-programma ‘Ze zeggen dat’ achterhaalt Dina Tersago of vrouwen met tatoeages ‘scheef worden bekeken’. Zowel op de dating- als op de arbeidsmarkt deed ze sociale experimenten. Daarnaast ging ze na of een vrouw met tatoeages in een noodsituatie even snel wordt geholpen als een vrouw zonder huidtooi. “De vooroordelen die mensen hebben over een vrouw met tattoos blijken echt wel diep te zitten”, en dat raakte Tersago.

76 reacties

  • christiaan goossens

    1 jaar geleden
    Waarom is er op dating sites geen verschil,vrouwen met tattoos worden als makkelijk te versieren aanzien, op de arbeidsmarkt zijn werkgevers meestal wel echt op zoek naar de meest geschikte voor de job
  • Meeuw Andriez

    1 jaar geleden
    De kiezer heeft altijd gelijk. Als het u niet zint, verwijder ze. Een omgekeerde test, waarbij een man een tattoo heeft, lijkt me dan ook politiek correct!
  • Hans Bolsens

    1 jaar geleden
    Als je voor elke positieve of negatieve ervaring een tattoo moet laten zetten, heb je tegenwoordig te weinig huid. Het is een trend van deze tijd. Als het morgen geen trend meer is zullen de laserwinkels veel werk hebben. Het meeloop gedrag van de mensen zit in alle lagen, sociale media bepaald alles. Morgen mode om je haar groen te schilderen, je zal wat zien. Iedereen doet wat die wil maar normaal en gewoon is tegenwoordig niet goed genoeg meer. Probeer uniek te zijn door je uitstraling.
  • Pieter Verhulst

    1 jaar geleden
    Ik vind een tattoo wel mooi bij jonge vrouwen. Ook grotere. Zolang ze maar enige betekenis of esthetisch mooi zijn en geen samenraapsel van kleine onbeduidende tekeningen. Helaas worden we allemaal wat ouder en dan blijft het canvas niet zo mooi. Een duur schilderij op kapotte doek verkoopt ook niet.
  • Patrick Vandeputte

    1 jaar geleden
    Ik veronderstel dat je als werkgever de beste werknemer wil, niet die met de meeste of de minste tattoos.