Een gepocheerd ei is de moeilijkste eibereiding van allemaal: Piet Huysentruyt leert je de kneepjes van het vak voor de paasbrunch volgende week.
Volledig scherm
PREMIUM
Een gepocheerd ei is de moeilijkste eibereiding van allemaal: Piet Huysentruyt leert je de kneepjes van het vak voor de paasbrunch volgende week. © Shutterstock / Foodphoto

Zo mislukt je gepocheerd ei nooit meer dankzij Piet Huysentruyt: “Het ei op exact het juiste moment uit het water halen is een kunst”

Tips van de chefNiets beter bij je ontbijt of bij de paasbrunch binnenkort dan een heerlijk gepocheerd ei waar het eigeel perfect uitstroomt. Maar hoe zorg je ervoor dat het eiwit goed blijft samenhangen? En wat zijn de geheimen om deze eibereiding niet te laten mislukken? “Er zijn trucjes die een ei pocheren kinderspel maken”, legt HLN-chef Piet Huysentruyt uit. Hij gidst je door de 5 ultieme stappen, deelt 5 gouden tips én een exclusief brunchrecept met een alternatieve manier om te pocheren.