KIJK. Bromance tussen spits en bondscoach: Lukaku en Tedesco kunnen het nú al enorm goed met elkaar vinden

Is er een bromance tussen spits en bondscoach in de maak bij de Rode Duivels? Na amper twee interlands lijken Romelu Lukaku en Domenico Tedesco al een hechte band te hebben opgebouwd.

9 reacties

  • Jan Van Bavel

    10 maanden geleden
    "Lukaku en Tedesco kunnen het nú al enorm goed met elkaar vinden" ??? op de foto te zien is dat wel serieus overduidelijk!
  • joachim albert

    1 jaar geleden
    Binnenkort reacties na een winst bv 4-0 tegen Frankrijk of Nederland, "ja spel was 80 minuten zeer goed, maar ze hebben maar 4x gescoord en andere ploeg heeft ook 2 kansen gehad, dus niet te veel bewieroken en voetjes op de grond " Zo 'n commentaren zijn altijd negatief bedoeld, of komen toch zo over. Mvg
  • Rudy Claes

    1 jaar geleden
    Lukaku is zeker geen technische begaafde voetballer en dat ziet iedereen. Maar hij is groot, sterk en snel en weegt op een verdediging. En hij scoort en dat telt in voetbal.
  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    Tedesco beseft mét of zónder Lukaku een wereld van verschil uitmaakt. Scoren is noodzakelijk om matchen te winnen. Zijn palmares overtuigt elke voetbalkenner.
  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Ze zijn al weer aan het zweven...😏...! Voetjes op de grond blijven Want na de 30 minuten super voetbal van de Belgen waren de Duitsers de beter ploeg en was het bibberen tot op het einde... Maar proficiat voor de overwinning