Pascal Smet (Vooruit) is erg enthousiast over de ramadan-lampjes in Londen.
Volledig scherm
Pascal Smet (Vooruit) is erg enthousiast over de ramadan-lampjes in Londen. © BELGA / ANP / EPA

Staatssecretaris Smet (Vooruit) voorstander van ‘Ramadan-lampjes’ in Brussel: “We hangen ook verlichting met Kerstmis”

Brussels staatssecretaris Pascal Smet (Vooruit) werpt het idee op om met ramadan de straten in Brussel te verlichten. Hij wil met het voorstel Londen achterna dat voor de eerste keer de straten heeft versierd met verlichting in de vorm van halve maantjes en sterren. De burgemeester van Brussel Philippe Close (PS) is niet tegen het voorstel.

204 reacties

  • phil smedts

    1 jaar geleden
    Ik val bijna van mijn stoel van verbazing, socialisten die religie promoten. Pure verspilling van belastinggeld, laat de religieuze organisaties zelf betalen voor het promoten van hun sprookjes (dat geldt voor alle religies, ook de katholieken). Er is in dit land zogezegd een scheiding tussen kerk en staat, maar een religieuze partij als Cd&V zorgt er wel voor dat er massa's belastinggeld naar religieuze organisaties en hun zuilen gaat.
  • maria lucia vandenborre

    1 jaar geleden
    Heeft die echt niets anders te doen? Schaf af die jobkes af! Onbekwaam
  • Gilbert De Meyer

    1 jaar geleden
    ik ben voorstander van alle rommel af te schaffen, dus geen sterren maar ook geen kerst verlichting meer, zou ook ferme besparing zijn.
  • Roger Declercq

    1 jaar geleden
    En het kostenplaatje, maar ja dat is bijzaak.
  • Bettina De mol

    1 jaar geleden
    Jongens toch, waarom al die haat??? Ik vind dat mooi, tijdens de Ramadan branden er lichtjes, mooi en waarom niet? Ramadan is een feest van geven, liefhebben enz.... Denk daar eens over na!!!!! Ramadanknuffel van Betty