Tedesco.
Volledig scherm
PREMIUM
Tedesco. © BELGA

“Liefde op het eerste gezicht”: onze chef voetbal zag hoe Tedesco in één interlandluik iedereen meekreeg in zijn verhaal

Twee wedstrijden, twee zeges. Domenico Tedesco heeft zijn debuut als bondscoach van de Rode Duivels niet gemist. Dag zag ook onze chef voetbal, die stelt dat België weer sexy en trendy is. “Wie had dat begin december ook maar durven te denken?”

19 reacties

  • Jens De Baeremaeker

    1 jaar geleden
    Martinez was veel te voorzichtig en gelukkig zijn er een paar gestopt en niet meer geselecteerd. Het breed en Achteruitvoetballen is gelukkig gestopt .
  • Ordos Tutrifore

    1 jaar geleden
    Witsel kan een goede invaller zijn als we bvb 1-3 voorstaan met nog 15 min te gaan. Spel stilleggen, vertragen, zekerheid. Onana als we wel aan de bak moeten.
  • Erik Bervoets

    1 jaar geleden
    Hadden ze Martinez vijf jaar eerder buitengegooid hadden de Belgen nu een ster op hun truitje.
  • Charles Leunens

    1 jaar geleden
    Top aanvallend voetbal, gewoon omdat Hazard en Witsel niet Speelden. Telkenmale deze 2 aan de bal kwamen, stokte het aanvallen voetbal.
  • Danny Roelants

    1 jaar geleden
    Man met een eerlijk inzicht en de juiste tactiek met de spelers die we hebben.Nu nog het kaf van het koren scheiden(Saelemakers,De Ketelaere) en we zijn weer goed voor een aantal jaren mooi aanvallend voetbal,geen schrikvoetbal zoals we de laatste jaren gekregen hebben.