Man doodgeschoten in auto op kruispunt in Sint-Pieters-Woluwe

In de Brusselse gemeente Sint-Pieters-Woluwe is een man om het leven gekomen bij een schietpartij op het kruispunt van de Tervuren- en Woluwelaan. Dat meldt het Brusselse parket, dat een moordonderzoek heeft geopend.

ā€œRond 21 uur werd de politie opgeroepenĀ naar het kruispunt van de Tervurenlaan en de Woluwelaan om tussen te komen voor een persoon die bewusteloos in zijn voertuig lagā€, zegt woordvoerster Sarah Durant.

"Eenmaal ter plaatse meldden verschillende getuigen dat er een tweede voertuig bij de feiten betrokken was en dat er schoten waren gelost.Ā De hulpdiensten werden onmiddellijk ter plaatse geroepen. Na pogingen om de bestuurder te reanimeren, konden zij alleen zijn dood vaststellen.ā€

Het Brusselse parket opende een moordonderzoek, maarĀ voorlopig werd er niemandĀ opgepakt.Ā ā€œEr zijn verschillende onderzoeksdaden bevolen, zoals het verhoor van getuigen, de analyse van camerabeelden en onderzoek door de technischeĀ recherche van de federale politieā€, aldus Durant.Ā 

ā€œEr werd ook een onderzoeksrechter aangesteld voor moord, net als een wetsdokter en een ballistisch deskundige.Ā Het onderzoek wordt actief voortgezet en in het belang van het onderzoek geeft het parket geen verdere commentaar over deze zaak."

Meest gelezen