Strava Bakelants / Photo News
Volledig scherm
© Strava Bakelants / Photo News

Wout van Aert reageert op incident met vrachtwagen die hem de pas afsneed: “Het was zeker niet veilig, maar bijna dood...?”

Wout van Aert kroop dinsdag tijdens een trainingsrit door het oog van de naald. Een betonmixer had hem in Nederland bijna van de weg gemaaid, zo vertelt Jan Bakelants - die het vanop de eerste rij meemaakte - in de podcast ‘Wielerclub Wattage’. “Het gebeurt bijna dagelijks”, reageerde Van Aert op de persconferentie voorafgaand aan de Ronde van Vlaanderen.

112 reacties

  • Rik Kinds

    1 jaar geleden
    Kan er dan ook voor gezorgd worden dat die fietspaden in orde zijn, dus zonder putten en liefst ook zonder alle weggespatte kiezel die daar zijn rustplaats vindt ? Niet fijn om daar met de fijne bandjes door te moeten rijden zonder om de haverklap lek te rijden. Ik heb toch de indruk dat dit - zeker in België - een stuk beter kan.
  • luc dierick

    1 jaar geleden
    Dirk Het is ook een getalenteerde veldrijder Twee trainingen op het zelfde parkoers zonder tijdsverlies
  • roger goddeeris

    1 jaar geleden
    Als de renners met hun grootte ego zouden rijden waar ze moeten rijden dan zouden er minder ongelukken gebeuren.De wetten zijn er ook voor hun,maar zij denken dat dit voor hun niet telt.
  • Jan Verplancken

    1 jaar geleden
    Trainen op de openbare weg is helaas niet meer van deze tijd. Tijden veranderen. Hoog tijd dat ook de regels veranderen. Ik hou mijn hart al vast voor deze zomer. Een enorme toename van speedpedelecs komt nu samen met de groepen wielertoeristen. Dit gaat fout lopen!
  • Manon Vanschoenwinkel

    1 jaar geleden
    Ze staan niet boven de wet Op het fietspad moeten ze rijden Wat met hun voorbeeld functie tov vele wielertoeristen Niet moeilijk dat deze ook overal rijden als hun idolen zich al niet aan de wet houden