Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Ook energieleverancier Mega komt opnieuw met vast energiecontract

Energieleverancier Mega zal vanaf april opnieuw aan alle consumenten een vast energiecontract aanbieden. Dat meldt het bedrijf vrijdag in een persbericht. Mega besliste eerder dit jaar om aan bepaalde bestaande klanten een vaste formule aan te bieden.

6 reacties

  • Hugo vanderoosbeek

    1 jaar geleden
    Dat is goed nieuws want het betekend dat de prijzen gaan dalen. Dank voor de informatie, Mega...
  • Dirk Van Den Bossche

    1 jaar geleden
    Bij Eneco zagen ze dat ik in de warme zomermaanden van 2022 te veel had betaald ( 450€) per maand en kreeg ik 880€ terug. Heb wel een digitale meter
  • Dominiek Catry

    1 jaar geleden
    Meer dan tijd dat er weer controle kan zijn voor de consument , want wie kan er nog aan uit met een variabel contract . Zelfs groepsaankopen hebben momenteel geen enkele zin . Vandaag is de prijs het goedkoopst , morgen het duurst. De enige manier van controle is maandelijkse afrekeningen , maar dit geen algemene regel . Wanneer gaat de Vlaamse regering daar eens werk van maken , nu bijna iedereen een digitale meter heeft.
  • jan boden

    1 jaar geleden
    Dat betekent dat de energieleveranciers verwachten dat de prijs zal dalen. Een vast contract is dus enkel in hun voordeel en niet van de consument.
  • Jan Baroen

    1 jaar geleden
    Energieleveranciers komen altijd met voorstellen of formules waar zij in de eerste plaats beter kunnen van worden. Het is dus aan te raden om nog te wachten en te zien hoe de verdere marktprijzen veranderen.