Martine Jonckheere
Volledig scherm
PREMIUM
Martine Jonckheere © HLN

COLUMN. Martine Jonckheere krijgt opnieuw tegenslag te verwerken: “Ook mijn trouwe viervoeter Lester werd getroffen door kanker”

BVZestien jaar nadat haar eerste borst werd geamputeerd, moest Martine Jonckheere (66) ook afscheid nemen van de tweede. Hoe moeilijk ook, de actrice ging opnieuw de strijd aan tegen de kanker. Hoe ze dat deed, deelde ze in een intieme column voor HLN. In woord én beeld. In haar laatste column neemt ze afscheid van haar lezers, en krijgt helaas ook slecht nieuws te verwerken. “Op de tafel van de dierenarts zie ik de angst in zijn ogen.”

5 reacties

  • Greta Alpaert

    1 jaar geleden
    Beste Martine ik wens je veel courage en sterkte toe voor jou en je allerliefste knuffelmaatje.Hou er de moed in.🙏😍
  • Gerrit Meysman

    1 jaar geleden
    De liefde van dieren is oprecht, wat je van sommige mensen niet kan zeggen. Jammer genoeg moest ik ons onze Toby laten inslapen op 5 jarige leeftijd ( bloedarmoede) een schat van een maltezer. In april is het 2 jaar geleden en ik mis hem elke dag, ik begrijp Martine meer dan ooit en hoop uit het diepst van mijn hart dat alles goed komt
  • Verschueren Eddy

    1 jaar geleden
    Beste Martine, onlangs heb ik u in het Sportpaleis leren kennen als een fantastisch warm persoon. We begrijpen maar al te goed wat je moet doorstaan. Blijf jullie goed verzorgen zodat we elkaar ook in de toekomst nog mogen ontmoeten. Samen hebben we de leeftijd van 66 bereikt en hebben nog zoveel in dit leven te doen. Duimen maar !
  • Tinneke Crauwels

    1 jaar geleden
    Lieve Martine ik wens u het allerbeste voor u en je lieve vriend ik hoop dat hij nog vele mooie dagen bij u mag zijn dieren liefde is oprecht nog veel sterkte
  • Leen Demeyer

    1 jaar geleden
    Dieren zijn zo belangrijk. Veel plezier met Lester, Martine! Knuffel hem maar eens goed. Veel beterschap aan jou en hem.