F1 / F1 / Twitter
Volledig scherm
© F1 / F1 / Twitter

“Die tweede rode vlag begreep ik niet echt”: Max Verstappen wint GP Australië na sensationele en chaotische slotfase, klacht Haas verworpen

Spektakel en tegelijkertijd chaos in Melbourne. Max Verstappen leek op weg naar een simpele zege, tot we voor de tweede keer een rode vlag kregen. Dat betekende een herstart twee rondes voor het einde. Taferelen die een waar slagveld met zich meebrachten. Verschillende bolides crashten. De laatste ronde werd afgewerkt achter de safety car, Verstappen mocht zo toch - terecht - zegevieren.

34 reacties

  • Ineke Visser

    1 jaar geleden
    Geachte heer Vanden Berg, Heeft u wel de race gezien?
  • Jeffrey Meykens

    1 jaar geleden
    Veel reacties hier dat Max aan het bleiten was maar Hamilton die ligt te bleiten dat Alonso achter hem zo snel is en vervolgens zelf de snelste ronde neerzet is hypocrisie ten top. Max is gewoon de beste coureur en dat is de realiteit.
  • Andy Van Daare

    1 jaar geleden
    Max had vandaag duidelijk die rode vlag niet nodig, blijft een apart talent. Schumacher en Alonso zijn echter de enige die met een iets "mindere" wagen WK kunnen worden, nog een categorie apart vergeleken met Hamilton, als Russel geen pech heeft finished hij weer al eens voor Hamilton...
  • François Wouters

    1 jaar geleden
    Wat een afgunst toch weer in de reacties. Verstappen wint omdat hij vooraan rijdt. Dan heb je inderdaad nog al eens voordeel van een rode vlag omdat dat de echte raceronden kost. Daarentegen kunnen de achterblijvers "gratis" tijd inhalen. Niets oneerlijks aan derhalve. En Max heeft inderdaad het voordeel dat hij in de snelste auto zit. Wat velen echter voor het gemak maar even vergeten dat hij zelf deels verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de auto. Minder klagen zou inderdaad wel mogen.
  • Piet Janssen

    1 jaar geleden
    Max is hard op de Beste F1 rijder aller tijden te worden.