© BELGA

CHALLENGER PRO LEAGUE. RWDM laat duren punten liggen in titelstrijd tegen Beerschot, hekkensluiter Virton boekt belangrijke zege tegen Lommel

RWD Molenbeek heeft op de vijfde speeldag van de promotieronde in de Challenger Pro League dure punten laten liggen in volle titelstrijd tegen Beerschot. Het werd 1-1. Eerder op de dag boekte Virton in de degradatieronde een belangrijke overwinning tegen Lommel. Hierdoor houdt Virton haar kansen gaaf op het behoud.

Bron: BELGA

Beerschot - RWDM 1-1

Yan Vorogovskiy draaide zijn ex-club een loer op het Kiel, maar Jan Van Den Bergh schonk de Ratten enkele minuten later een punt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

RWDM blijft met 56 punten koploper in het klassement van de promotieronde. Het ziet SK Beveren op die manier naderen tot op een punt. Beerschot moet genoegen nemen met de vierde positie, met 43 eenheden.

Lommel - Virton 1-2

Halfweg stond de brilscore nog op het bord in Limburg, maar Keres Masangu en Souleymane Anne legden in de tweede helft de hand aan de overwinning voor het elftal uit Luxemburgs-België. Verder dan de aansluitingstreffer van Alonso Martinez geraakte de thuisploeg niet meer.

Ondanks de nederlaag blijft Lommel zevende in de tussenstand van de Challenger Pro League met 39 punten. Virton sprokkelde 7 op 9 en heeft nu met 21 punten op de twaalfde en laatste plaats de U23 van Standard (24) in het vizier. Er zijn nog vijf speelrondes af te werken.

Aangeboden door onze partners