Lindsey (24) met een foto van haar overleden dochtertje.
Volledig scherm
PREMIUM
Lindsey (24) met een foto van haar overleden dochtertje. © DVEG

Lindsey (24) verliest dochtertje 7 dagen na geboorte, vandaag staan gynaecoloog en vroedvrouw terecht: “Ze zouden alles opnieuw doen”

Van de hemel naar de hel, in zeven dagen tijd. Het wondertje waar Lindsey en haar vriend Mike negen maanden lang naar uitkeken, overleed een week na haar geboorte. Na een jarenlange juridische strijd start vandaag, maandag, het proces tegen de gynaecoloog en de vroedvrouw, wegens onopzettelijke doding. Wat liep er allemaal mis tijdens de bevalling zes jaar geleden? En waarom duurde het bijna zeven jaar voor het tot een proces komt?

10 reacties

  • Mire Gjokaj

    1 jaar geleden
    Ik bid voor jullie dat je rust mag vinden in jullie hart
  • Felix Strackx

    1 jaar geleden
    Iedereen maakt fouten, maar het zijn slechts enkele dapperen die het durven toegeven.
  • Depre Benny

    1 jaar geleden
    De rekening sturen maar een klein beetje verantwoordelijk nemen dat niet schandalig
  • Leo Van der Vorst

    1 jaar geleden
    Ik hoop lieve ouders en grootouders dat jullie het een plaats kunnen geven in jullie hart en gemoed. Hoop ook dat een juiste rechtzetting gebeurt, door dokters en gerecht. Sterkte. Ik probeer te denken aan alle mensen met veel verdriet.
  • wim CLAES

    1 jaar geleden
    Al een wonder dat het niet doorverwezen werd naar de wanorde van de geneesheren, en daar een stille dood stierf. Het wordt tijd dat de absolute bescherming van artsen stopt. Iedereen dient op een bepaald punt verantwoording af te leggen, maar voor 1 groep hoeft dat niet. Dat kan niet meer in 2022, die mensen hebben recht op een antwoord en de waarheid.en een eerlijke behandeling. Sterkte.