WUYTS & VLAEMINCK.“Kopecky is een grotere garantie op winst dan Wout van Aert op dit moment”

PODCASTWat een koers was dat. De Ronde van Vlaanderen loste alle verwachtingen in, behalve voor Wout van Aert die opnieuw met lege handen achterblijft. Stof genoeg om over na te praten in de HLN-podcast ‘Wuyts & Vlaeminck’, met deze keer tweevoudig Ronde-winnaar Peter Van Petegem als gast. “Zolang Pogacar naar de Ronde blijft komen, wordt dat een probleem voor van Aert.” Luister hieronder naar de scherpste podcast van de koers.

125 reacties

  • Jonah Kemps

    1 jaar geleden
    Ergens heeft hij wel gelijk, buiten MSR 2020 lijkt Wout net dat tikkeltje te missen na een zwaardere koers na een 5-6 uur. Geen schande want 95 % heeft dit probleem maar coureurs als vdp en pogacar verzwakken dan veel minder waardoor ze net dan kunnen uitpakken. Lijkt mij ook wel een werkpuntje maar dan moet die zijn crossjes laten voor wat het is denk ik om met een heel goede basis aan de klassiekers te kunnen starten en gericht trainen op explosiviteit na 6h training.
  • Andy Van Daare

    1 jaar geleden
    De waarheid is dat het van dag tot dag scheelt, ik zag Pogacar niet winnen in tijdritten van WvA of 2 weken geleden , WvA was voor Mvdp en Pogacar toen. Hangt van de ritten af, weegt 5 tot 10kg meer dan de rest van het peloton en rijd vaak in dienst van Vingegaard of Roglic, zijn we dat vergeten??
  • Eddy vandeweyer

    1 jaar geleden
    We mogen blij zijn dat Kopecky bij SD works rijd het zou anders niet waar zijn vrees ik, er is in het vrouwen wielrennen een nog groter verschil bij de ploegen dan bij de heren
  • Leo Bartholomeeusen

    1 jaar geleden
    Kan Wuyts één goed woord over van Aert zeggen. ? Een groter supporter voor Vsn De Poel is er niet denk ik en dat als Belg....?
  • Johan Maddens

    1 jaar geleden
    Van Aert 3e in S.Remo , Wint E3 prijs , geeft G.Wevelgem weg aan een ploegmaat , en rijdt 4e in de R.V.V. , en wordt hier niet anders dan afgebroken door sommigen ?? Ik denk dat hij nog zal antwoorden dit seizoen !