Wie komt daar boven water? Lestienne scoort tweemaal voor Russische club

Maxime Lestienne heeft maandag op de 22e speeldag in de Russische Premier League tweemaal de weg naar de netten gevonden voor zijn club Rubin Kazan. De voormalige winger van onder meer Club Brugge en PSV scoorde in de uitwedstrijd bij rode lantaarn Tom Tomsk in minuten 47 en 79, de partij eindigde uiteindelijk op een 2-2 gelijkspel.

Rubin Kazan kwam maandag al in het openingskwartier op achterstand, net na de pauze maakte Lestienne gelijk van op de stip. Elf minuten voor affluiten leek hij zijn club de drie punten te bezorgen, enkele minuten later kwam de thuisploeg alsnog langszij.

Lestienne, die de laatste wedstrijden opnieuw op een basisstek mag rekenen, stond een volledige wedstrijd tussen de lijnen. Door de puntendeling schiet Kazan weinig op in de stand, het is voorlopig tiende met 28 punten.