© TikTok

“Laat mijn makker Sofian met rust!”: Zoerselnaar maakt parodie op hallucinante crash van OH Leuven-voetballer

Sint-Antonius -

“Laat mijn makker Sofian met rust!” Erwin Vervoort alias comedian The Crow2.0 uit Sint-Antonius liet zich inspireren door de halve VW Kever die tegen de zijgevel van frituur ’t Keverke op de Handelslei hangt om een parodie te maken op voetballer Sofian Kiyine die met zijn sportauto door de gevel van een sporthal in Flémalle vloog.

LEES OOK. OHL zet Sofian Kiyine op non-actief na crash waarbij hij zijn auto in sporthal boorde

Het ongeval van voetballer Sofian Kiyine, die een rotonde ongewild als schans gebruikte om zich zo in de gevel van een sporthal bij Luik te boren, is zo ‘over the top’ dat Erwin Vervoort er een grappige video over maakte. Hij woont in de buurt van frituur ’t Keverke in Sint-Antonius, waar ook al sinds jaar en dag een halve VW Kever bovenaan tegen de zijgevel plakt. Niemand die nog juist weet waarom en hoe, ook de huidige uitbater weet het precies niet meer als we hem bellen.

“Ik woon in Sint-Antonius, zag die Kever hangen en kreeg een ingeving”, zegt Erwin. Hij is een moppentapper op TikTok, alias The Crow. Erwin treedt ook soms op, alleen of met zijn copains Mike Colt en De Mugge van Brugges als DE3Mopketiers. In zijn komisch filmpje neemt hij het op voor zijn “makker Sofian”.

De bewuste crash.

Hij legt uit dat Sofian best wel goed kan rijden, maar dat dit een ongeluk was dat iedereen kon overkomen. “Ik heb hem mijn oldtimer, mijn Kever uitgeleend, want die jongen moet ook nog kunnen rijden nu”, zegt The Crow. “Hij zou hem hier aan het frituur komen terugbrengen, want ik moet naar een Keverbeurs”, zegt de Zoerselaar. Waarop je dus in de hoogte die halve Kever ziet hangen. De rest moet je zelf maar bekijken.

Sofian Kiyine mocht maandag het ziekenhuis verlaten, nadat hij donderdagnamiddag met zijn wagen in een sporthal in Flémalle belandde.

LEES OOK. Ooggetuigen over hallucinante crash van OH Leuven-voetballer: “Mirakel dat hier geen kind gestorven is”

The Crow aan frituur ’t Keverke in Sint-Antonius.© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Voetbal